Live :

Mos harroni të ndani këtë faqe me miqtë tuaj:


x
Ju lutemi mos harroni të ndiqni faqen tonë në facebook
x
Ju lutemi mos harroni të ndiqni faqen tonë në facebook

Shiko Ndeshje futbolli LIVE me koment shqip ne Supersoprt ose ne Tring online ne internet HD!

Kampionati shqiptar direkt, seria A live, premier liga live, kupa e kampioneve, kampionati spanjoll

Faqet më të mira online
Më poshtë do të gjeni disa nga faqet më të mira të futbollit falas në internet ku mund të shikoni jo vetëm ndeshje live te ekipit tuaj të preferuar por edhe ndeshjet më të mëdha që zhvillohen në këtë sport ose sporte të tjera me miliona fansa.


Futbolli është sporti më popullor në të gjithë botën dhe interesi për të ndjekur ndeshje live, cfarë ndodh në cdo minutë të ndeshjes është shumë i madh. Ndërkohë që rregullat e lojërave pak a shumë mbeten të njëjta, mënyra e shikimit, konsumimit dhe interpretimit ka ndryshuar në mënyrë drastike.

Ditët që ndeshjet live mund ti shikoje vetëm nga TV janë në të shkuarën tashmë, me ndërhyrjen e teknologjisë mënyrat për të parë ndeshjet janë nga më të shumtat.

Megjithëse shumica e njerëzve mblidhen për ti ndjekur ndeshjet nëpër stadiume, pjesa tjetër ka një numër mjaft të madh mënyrash se si të jetë në dijeni se cfarë ndodh në ndeshjet që zhvillohen dhe kryesisht në të gjithë botën e futbollit, sidomos për atë kategori njerëzish që luajnë ndeshje live

Ndeshja e parë në TV është shfaqur në 16 shtator 1937 ne kanalin BBC, një ndeshje miqësore mes Arsenal dhe Arsenal rezervat. Vite më vonë ndeshjet filluan te shfaqeshin nëpër faqe të ndryshme.

Ndeshjet live nuk kanë qenë kurrë më të arritshëm nga sa është sot dhe kjo gjë ka ndodhur vetëm falë përparimevë në teknologji. Pavarësisht nëse dëshironi të shikoni një ndeshje në mënyrë të ligjshme ose të paligjshme, tani është vetëm disa klikime larg.

Fakti që njerëzit akoma mblidhen për të parë ndeshje live të mëdha tregon se publiku ende shijon shoqërinë dhe atmosferën që vjen me brohoritjen e ekipit tuaj të preferuar në masë, por perceptimet kanë ndryshuar, dhe teknologjia ka qenë thelbësore për këtë.
Yorum Alanı